De verkar ligga lågt ett tag…

Det har varit lugnt på bloggen ett tag. Inte många kommentarer alls och en markant nedgång i antal besök. Det har varit någon sådan period tidigare, tror det var upp mot tre veckor, men den här gången kan vi väl hoppas att de lagt av sin lurendrejarverksamhet?!

Annonser

16 thoughts on “De verkar ligga lågt ett tag…

 1. Tror dock inte att dom har lagt av varken på Badoo eller MP…dom som lurar kvinnor…har idag senast avslöjat en..och dom sista 3 veckorna har jag blockat 3 st på badoo och fått en på MP att försvinna fort..Men tror dock att kvinnorna har blivit mer uppmärksamma och med artikeln i GT så har fler börjat vara försiktiga…

 2. Finns en på Zoosk som vill att man lägger till honom på facebook, han heter Bryan Tell, så akta er för honom!

 3. Nej jag tror inte heller att dom lugnat ner sig. Jag har stoppat några av hans nya kvinnor och för en vecka sen ringde han mej och hotade att skjuta mej om jag inte slutade att ta kontakt med dom. Det som glädjer mig är att han gjort ansträngningar och inte fått en krona för det. Jag ska inte besvära skitstövlen mer, inte nu i alla fall.

  • Vad hette han om jag får fråga, jag råkade ut för en Majiid Galloway men han har inte hotat mej. Men jag kontaktade alla på hans sida. Men han fortsätter iallafall.

  • Vad heter han?
   Jag har vart i kontakt med en Majiid Galloway, men jag tog kontakt med alla hans fb vänner och sa att dom skulle akta sig för honom.

 4. På blocket så härjar det en mrs Isabella HARRY… Som hävdar att hon vill köpa möbler för att frakta till UK… Till hennes som som har ett projektarbete med svensk inredning😜 då påtalade jag att alla mina möbler gick i indisk stil, då hon fortfarande var intresserad så sa jag att det enda jag accepterar som betalning är kontanter… Av nån underlig anledning så slutade mailet komma då!!

 5. Jag fick idag får Jessica Kathy, hon ville köpa min klocka, utan att pruta. 6500 kronor. 500 för att skeppa till England. Jag gav henne kontonummer etc men sen skrev hon att jag va tvungen att skicka paketet för att kunna få pengarna via bankofengland som jag hade fått ett mejl av. det mejlet såg också väldigt fejk ut. Svarade henne att inget kommer att sättas in förrän jag ser pengar på kontot. Då svarade hon inte mer.

 6. Hej, har varit utsatt för ett bedrägeriförsök.
  Sökte på en utav mailadressena och hittade denna bloggen. Vill bara upplysa andra också ifall han försöker igen med samma namn och nummer.

  Håller på att sälja min videokamera på blocket. Fick ett sms på engelska, samma dag som jag la ut annonsen, av ett +93 nummer.

  Alltså ett Afghanistanskt nummer. Googlade på det några gånger utan resultat. Han ombad mig skicka ett mail till en mailadress som han uppgav i smset. Antagligen för att slippa skicka mail från blockets sida där dom loggar IP och kan säkert blockera den IP-adressen från att besöka webbplatsen igen. Redan här började jag ana nått skumt. Men jag fortsatte svara som vanligt och han skrev vilken adress som han ville jag skulle skicka paketet till. En adress i England. Han ville köpa kameran i ”födelsedagspresent” till sin kompis i England. Ännu mer skumt. Googlade även adressen men inget där heller.

  Han gick med på att betal i förskott. Skickade mina uppgifter till ett tomt kont där han skulle sätta in pengarna. Efter ett tag fick jag två väldigt dåligt utformade mail från ”Icici Bank United Kingdom”. Hade aldrig hört talas om namnet tidigare så jag googlade det och det var en Indisk bank som var verksam över hela världen. I mailen stod det att jag skulle skicka ett spårningsnunmer för paketet innan pengarn gick fram till mig. Kollade adressen mailet kom ifrån. Googlade på det och då hamnade jag på denna bloggen.

  Här är alla uppgifter som jag fått utav honnom.

  Namn: Pablo Cruz
  Mail: cruzpablo87@gmail.com
  Telefon: +93 799708412
  Leveransadress:
  Namn: LuLu Jack
  Adress: 25 Mallard walk
  Stad: Sidcup
  Stat: Kent
  Postkod: DA14 6SG
  Land : United Kingdom

  Hoppas det kan vara till någon hjälp för nån annan.

  • Har också stött på en LuLu Jack som ville ge mig 1300 kr *mer* än det pris jag begärt. Har inte genomfört någon transaktion alls utan är ganska försiktig och vill att folk ska hämta och betala cash.

   — Skickat från namn ”culbertson alver” med emailadress alver.culbertson18@gmail.com
   Hello,

   Thanks for the prompt response.. I will like you to know that am
   highly interested in purchasing the Merchandise as for my best friend
   in United Kingdom, London whose birthday is coming up in the next few
   weeks. I agree with the price at which you want to let it go and am
   ready to offer you ( 10 300 Sek ) for the Item and shipping to his
   residence in United Kingdom in the address below:

   Name: LuLu Jack
   Address: 25 Mallard walk
   City : Sidcup
   State: Kent
   Zip-code: DA14 6SG
   Country : United Kingdom

   Concerning the payment, i will be making the payment Via my online
   bank service to your Bank account and if you agree with this i will
   need the details below so i can proceed with the Payment as soon as
   possible.

   Your Name…..
   Bank Name….
   Bank Account Number….
   IBAN Number….
   BIC/Swift Code……

   I wait to read from you soonest as the item is needed urgently……

   Regards.

 7. They, he, is still active under the name William Joe. Today, 01-06-2013, i got an email that he wanted to by my car.
  First a text (american number) and then the usual emails.
  I’m from Holland, he claimed to be from the USA

 8. FICK DET HÄR IDAG. nu är det dags att se upp igen!

  Thanks for the response,I’m interested in buying this furniture from you as soon as possible but I’m from London and i don’t understand your language very well so can you explain the condition to me in English Language ?

  Don’t worry about sending it,i will organize a transporter that will come and collect it from you after we conclude .I wait for your response.

  Best Regards

  Mrs. Janet Lester
  39 Mallard Way
  Aldermaston
  Reading, Berkshire
  RG7 4US
  United Kingdom
  janet_lester@outlook.com

 9. Har också råkat ut för Eleanor Ablett. Fick ett sms , där ”hon” skrev att hon var intresserad av mina möbler på blocket och att jag skulle maila på Eleanor_Ablett@outlook.com
  Hon skrev att hon inte kunde komma och hämta upp möblerna själv då hon var marine engineer på en båt i bermuda men skulle ordna en pick up agent.
  Hon frågade om det slutgiltiga priset och när jag sa att jag ville ha kontantbetalning av den som kom och hämtade möblerna skrev hon att jag skulle fixa ett paypal konto.
  Började ana ännu mer oråd för vilken människa i England går in på en svensk köp och sälj sida!??? Tur att det inte hann gå längre.
  Jättebra att denna sida finns!

 10. Här har jag en bedragare som jag inte hittar i listorna. Jag förmodar att de behöver uppdateras överlag?

  natalie (nataliesalom.onsson20112011@gmail.com)

  från ip-adressen 64.64.127.140

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s