Många nya namn på bedragare

Det har trillat in en mängd nya kommentarer, med en mängd nya namn, mailadresser och sms-avsändare de sista dagarna. Tyvärr sitter jag i fjällen med mycket opålitlig internetkontakt via telefon, så jag har inte fört in all ny info i resp lista.

Under nästa vecka kommer jag att uppdatera allt. Tills dess får ni tyvärr leta bland kommentarer efter den info ni söker.

Dessbättre är Google bra på att hitta hit, så om du googlat ett namn eller en mailadress och hamnat här kan du känna dig relativt säker på att personen du googlade är en bedragare.

— Postat med WordPress för Android —

Annonser

211 thoughts on “Många nya namn på bedragare

 1. Hej

  Vill bara berätta att jag gjorde ju en spoof anmälan till paypal med alla de namn som skickat fakemail som ser ut att vara från just paypal för ett tag sedan, bifogade kopior av de mail jag fått

  Fick ännu ett tack-mail idag från paypal att dom jobbar hårt att flrsöka stoppa dessa människor så jag råder er alla som får mail med att dom vill ha betalning via paypal att göra en spoof-anmälan då paypal är en seriös sida och jobbar hårt med att stoppa såna som lurendrejar

  Det är lite det jag menade förut med mEd många bäckar små. Lurendrejarna är många men även om en fångas eller blockeras så hjlper det många att inte bli av med sina pengar

  Med vänlig hälsning, halimah

  • Tack för din kommentar. Det är många som frågar om de ska anmäla, så det känns skönt att få bekräftat att det kan hjälpa att göra det! 🙂 Iaf hos PayPal och Blocket, polisen är kanske en annan sak…

   • Jag har också mailat en anmälan på brenda dahlin.
    Tyvärr skickade jag den sålda varan eftersom det behövdes ett shipping tracking number.
    Men nu har jag lärt mig läxan att aldrig mer sälja saker via nätet

    • Jag har gjort mängder med internetaffärer. Jag har blivit lurad en gång plus utsatt för ett lureriförsök, sedan har jag gjort åtminstone hundra affärer där båda parter har blivit nöjda. Ni som har blivit lurade/utsatta för försök till det tycker jag med andra ord inte ska dra alla på nätet över en kam utan enbart bli mer försiktiga nästa gång. Inte skulle ni sluta handla på stan för att en butik är oseriös?

  • Hej,

   Så surt…kanske du kan få ut på försäkring??
   Fick också ett mail idag om att pengarna var insatta på Pay Pal konto och att det var bråttom att få ivgäg kameran….misstänkte bedrägeri och skickade vidare mailet till spoof. Det verkade som att adressen är samma bara att de byter namn. Ringde även till Pay Pal och det fanns inga pengar insatta på kontot.

   Name: Cisse Rasheed
   Address: #24 Tinto Road,
   London,E16 4BB
   United Kingdom.

   Mvh

   Pia

   • Jag fick ett sms från samma person, han ville ha mitt paypal email och jag skickade mail adressen till honom och efter en stund säger fick jag mail från honom och han påstod att han hade skickat pengar till mitt konto och ville att jag skulle skicka paketet till samma adress som du hade fått samma namn och samma adress.

    Jag maila honom om att jag inte har fått nåt och han sa att jag måste skicka paketet och sen skulle jag skriva in ID numret på paketet i paypal sen får man pengarna, när jag sa att jag inte skickar innan jag ser nåt på kontot så slutade han skriva till mig

  • Det värkar som det är ett stort hus det i London
   John Erik Address: No 24 Tinto Road City: London Post Code: E16 4BB Country: England

   Namn: Magareth Steel Adress: No 24 Tinto Road City: London Post-Code: E16 4BB Country:United Kingdom +447506666482

   Brenda Dahlin Adress: No 24 Tinto Road City: London Post-Code: E16 4BB Country:United Kingdom +447506666482

   Name: James Larsson
   Address: No 24 Tinto Road
   City: London
   Post Code: E16 4BB
   Country: England

   James Gatlin.

   Name: Jack Erikson
   Address: No 24 Tinto Road
   City: London
   Post Code: E16 4BB
   Country: England

   Namn: Joe Gianvito
   Adress: No 24 Tinto Road,
   Stad: London
   Statligt: ​​Storbritannien
   Post-kod: E16 4BB
   Land: Storbritannien

   Name : Cythia Blaswich
   Address : No 24 tinto road
   City : London
   Zip Code : E16 4BB
   Country : United Kingdom

  • skickade tyvärr ett kamerapaket till en James Erik med samma adress, kvinnan kallade sig Maria. med mailadress mariaerik11@gmail.com
   hon uppgav att hon satt in 7000kr på ett paypalkonto, med plus 500 kr för snabb frakt. hon fick paketet och jag……..ingenting 😦
   Name: James Erik
   Address: No 24 Tinto Road
   City: London
   Post Code: E16 4BB
   Country: England

   ingen försäkring täckte sånt, och varken polisen i sverige eller england kunde göra något, skickad 10 tal mail till polisen i london, dom körde ut på adressen men ingen verka vara hemma, så dom vidtog inga fler åtgärder. för dåligt med polisen mellan länder!!! Grrrrr!

   mvh John Hansen

   • Med största sannolikhet för adressen är fake och dem bara hämtar upp paketet på en box. Personen som ursprungligen skickade mailet sitter nog i Denver Colorado.. så var det i mitt fall att dem anger en adress att skicka till i London Dengham och personen sitter enligt ip som mailet kom ifrån i Denver Colorado.

  • Sandra Jensen har försökt med mig och min sambo också, nu har hon mailadress ”jensensandra77@gmail.com”. AKTA ER! Men som tur var så goolade jag hennes namn och upptäckte denna sida! Hon hade dessutom inte satt in några 3000 + 500 kr för snabb frakt. Så vi förlorade inte något för vi upptäckte det i tid!

   • Sandra jensen kör nu med ett nytt mailalias men samma adress antar jag..Namn:Sandra Jensen
    Address:432 Valence Avenue
    Dagenham
    Post Code:RM8-3QL
    City:London
    Country:United Kingdom.
    blev av med 2 tissotklockor:/
    Samma paypal tillvägagångsätt, maila över kvitto till Paypal o idioten som jag e så gjorde jag det… Nu kokar jag av ilska!!!

    • Fick detta från denna bluff med:

     Subject: Jag har gjort betalningen via min Paypal…….

     Vänligen kontrollera din spam och skräppost e-post, för meddelandet
     från Paypal k fick jag ett meddelande från Paypal i min skräppost låda
     ……Jag har gjort betalningen via min Paypal, så här är namn och
     adress du skickar kedja i London nedan,

     Namn:Sandra Jensen
     Address:432 Valence Avenue
     Dagenham.
     Post Code:RM8-3QL
     City:London
     Country:United Kingdom
     +447506666482

     Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
     skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
     International eller EMS International Express), då efter att du mailar
     försändelsen nummer Paypal, så att Paypal kan överföra pengar till
     ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
     International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
     Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
     för snabb och säker leverans .. …….

     • Hon skickar till mig nu.samma mail. Fast att de var till mitt konto. Att jag skulle posta det så skulle pengarna komma in på kontot.tur du skrivit de här. Tack

     • Jag har fått exakt ett sånt mail från denna ”Sandra” senast idag men som tur är inte skickat något då jag anade oråd… anmäler genast till Spoof

      • En till som blev lurad. Man trodde man hade koll, men tittade inte tillräckligt noga på mejladressen. Allt såg riktigt ut, suck.
       Kan man spärra/anmäla ”henne” hos gmail?

       • Idag fick jag samma adress och alla uppgifter från ”fröken Sandra”. Det är bluff…….Skicka inte något…….

     • Jag har med blivit lurad. Hon kallade sig Sara Grundel saragrundel02@gmail.com och så fick jag ett annat namn vid Nebo Daniel.
      Jag skickade iväg min systemkamera och blev av med 3125kr 😥
      Jag ringde till parcelforce som ska ta emot paketet och de sa att om polisen ringer och bekräftar bedrägeri så stoppar vi paketet att det levereras ut till någon. Ringde polisen idag och fick reda på att det blir ingen förundersökning och ingen utredning. De kommer alltså inte ringa och jag står här med INGET ! Så jävla kasst system ! Fan betalar man försäkringar och ena med det tredje när man inte ens blir ersatt vid såna här bedrägeri anfall !

      • Just ja adress o liknande:

       Namn: Nebo Daniel
       Adress: 108 Drapper Close
       Grays-essex
       Post nr: RM20-4BJ
       United Kingdom

 2. Jag har blivit lurad på min systemkamera (värde 4000) på blocket via ett fake pay pal. Jag skulle vilja berätta vem avsändaren är så ni kan lägga in bedragaren i registret. Hennes namn är Janet Larsson (janetlarsson001@gmail.com). Det var brottom att jag skickade iväg kameran för hon sa att hon satt in pengarna på min pay pal, men det stod ”väntar” hela tiden, men jag fick sedan ett mail att pengarna var insatta fast dom då inte var det. Och så dum som jag är skickade jag kameran. Så fick jag ännu ett mail från ”pay pal” där det stod att jag skulle betala in 2000 kronor för att sedan få pengarna för kameran+2000, dom trodde verkligen jag är dum i huvudet, men vi betalade inte i det. Här är adressen jag skickade kameran till.

  Name: James Larsson
  Address: No 24 Tinto Road
  City: London
  Post Code: E16 4BB
  Country: England

  • Usch, vad tråkigt! Du har inte lyckats få tillbaka kameran eller hjälp av någon försäkring eller så? Inte för att jag kan tänka mig vad det skulle vara för försäkring, men tanken slog mig nu…

   Uppgifterna tillagda i listorna. Tack. 🙂

  • Jag har också fått en förfrågan att skicka en kamera till denna adress, men med namnet James Gatlin. Tyckte det var konstigt eftersom han ville ge mig mer pengar än vad jag begärt i min annons.

  • Jag fick exakt samma mail och var lika dum och skickade min kamera, i förrgår. Imorse fick jag mail om att de vill att jag ska betala dem pengar för att det har blirivt något fel på transkationen. Det var då ja förstod att det var skumt. Man känner sig så jävla dum! Polisanmälan är gjord, men jag lär väl inte se kameran igen, om inte posten kan stoppa paketet.
   Bra att det läggs ut iallafall och hoppas att de kan stoppas. Mitt skickades till samma adress men till Cisse Rasheed.

 3. Ytterligare ett bedrägeri gällande en systemkamera kan knytas till denna adressen fast då kallade sig köparen för BRENDA DAHLIN
  Samma tillvägagångssätt som ovan med pengar som först stod registrerade som PENDING hos Pay Pal. Sen försvann de helt från kontot men då var kameran redan skickad tyvärr.
  Även denna gång försökte de scamma på mer pengar genom att be om 3300kr extra för att få ut pengarna från kontot på Pay Pal.

  Name: Brenda Dahlin
  Address: No 24 Tinto Road
  City: London
  Post Code: E16 4BB
  Country: England

  Förmodligen är både James Larsson & Brenda Dahlin fake.

 4. Tack till alla som delade sina kommentarer. Jag har också fått ett mail från Jane Erikson, och hon bad mig att skicka kamera till nedan adress.

  Name: Jack Erikson
  Address: No 24 Tinto Road
  City: London
  Post Code: E16 4BB
  Country: England

  Hon ville betala med paypal med jag var kände osäkert, så bad jag henne att jag vill ha pengarna på mitt konto innan jag skickar kamera. Nu har hon bekräftat att hon har överfört pengarna, så jag får se om jag får nånting innan jag skicker packet 😉

 5. Ska sälja min iphone & en Brenda Dahlin hörde av sig.
  Sagt jag ej hade paypal & får sätta in på bankkonto.
  Ska se vad som sker om något dyker upp och vilken adress hon vill ha skickat till om är samma som ni skrivet här.
  Kommer inte skicka från ser något på bankkontot.

 6. Råkade nyss ut för en Brenad Dahlin på den ovan angivna adressen. Han/hon ville köpa min mobil för det begärda priset. Priset hade prutmån men han/hon ville inte ens pruta. Han/hon skickade en betalningsbekräfte från Royal Bank of Canada som såg väldigt proffsig ut. Då mailkorrspondensen från motpartens sida såg ut att vara översatt via google översätt så drog jag öronen till mig och kollade namnet på google. Det första jag såg var, tur i oturen, denna sidan.
  Passa er för denne bedragare!!

   • Jag råkade precis ut för samma sak. Säljer nämligen min systemkamera på blocket, och det var 2 stycken från utlandet som ville ha den. Tänkte ju inte på det först, men det gick upp i pris för att jag sa att jag inte ville skicka den. Den gick upp 2000 kronor, så jag började bli lite tveksam. Det var den där
    Namn: Brenda Dahlin
    Adress: No 24 Tinto Road,
    City: London
    Post-Code: E16 4BB
    Country:United Kingdom
    Tur att jag kollade upp det innan jag blev lurad på riktiga pengar!

    • Namn:Jennifer Claudia
     Address:108 Draper Close
     Grays Essex.
     Post Code:RM20-4BJ
     City:London
     Country:United Kingdom

     en skojare till….samma metod

     • Samma person försökte nu få mina bankuppgifter, för att sätta över pengar för min dator jag säljer! Tur att man inte gick på det…

      • Same person with letter from bank of england, almost fell for it.

       ”Vänligen kontrollera din spam och skräppost e-post, för meddelandet
       från Bank of England fick jag ett meddelande från Bank of England i
       min skräppost låda ……Jag har gjort betalningen via min Bank of
       England, så här är namn och adress du skickar Kamera i London nedan,

       Namn:Jennifer Claudia
       Address:108 Draper Close
       Grays Essex.
       Post Code:RM20-4BJ
       City:London
       Country:United Kingdom
       +447506666482

       Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
       skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
       International eller EMS International Express), då efter att du mailar
       försändelsen nummer Bank of England, så att banken kan överföra pengar till
       ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
       International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
       Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
       för snabb och säker leverans ………”

       • Namn:Abigael Lambert
        >> >>> Address:108 Draper Close,
        >> >>> Grays-Essex.
        >> >>> City:London
        >> >>> Post Code:RM20-4BJ
        >> >>> Country:United Kingdom
        >> >>> +447506666482
        ——– Originalmeddelande ——–
        > Från: Abigael Lambert
        > Datum:28-01-2015 15:52 (GMT+01:00)
        > Till: >
        > Kopia:
        > Rubrik: Re: Jag har gjort betalningen via min Paypal…….

       • Fick samma mail nu från en Susan Labert som vill att jag skickar min systemkamera som jag säljer på blocket.

        Här är den leveransadress nedan,

        Namn:Susan Lambert
        Address:108 Draper Close,
        Grays-Essex.
        City:London
        Post Code:RM20-4BJ
        Country:United Kingdom

        Så pls Skicka dina bankuppgifter för att betalningen skall göras,

        Kontoinnehavarens namn:
        Kontonummer:
        Bankens namn:
        Bank clearing:
        Swift / BIC-kod:
        IBAN:

        Ge mig ditt Paypal-konto e-post för mig att göra den betalning om du
        föredrar Paypal …… Du kan skicka en Paypal faktura förfrågan till
        mig ….

       • Den där Susan har mejlat mig också ang. systemkamera… Mejlet lyder följande:

        Här är den leveransadress nedan,

        Namn:Susan Lambert
        Address:108 Draper Close,
        Grays-Essex.
        City:London
        Post Code:RM20-4BJ
        Country:United Kingdom

        Så pls Skicka dina bankuppgifter för att betalningen skall göras,

        Kontoinnehavarens namn:
        Kontonummer:
        Bankens namn:
        Bank clearing:
        Swift / BIC-kod:
        IBAN:

        Ge mig ditt Paypal-konto e-post för mig att göra den betalning om du
        föredrar Paypal …… Du kan skicka en Paypal faktura förfrågan till
        mig ….

 7. Brenda Dahlin vill även köpa min Videokamera, utan att pruta.
  Betalning via Konto eller Paypal.
  Konversationen verkar ha en del spår av Google translate och ¨hon¨ stavar tom sitt eget namn fel ibland…
  Bra att såna här sidor finns 🙂

 8. Brena dahlin ville köpa en systemkamera av mig utan att pruta + 700 extra för frakten till london. Tur man kollar lite på nätet innan 🙂

 9. Sammar för mig

  Namn: Brenda Dahlin
  Adress: No 24 Tinto Road,
  City: London
  Post-Code: E16 4BB
  Country:United Kingdom

  Kamera inget prutande 700kr för frakten….
  Tack för varningen!!!

 10. Och precis nu samma här.
  Kollar denna ”Brenad Dahlin” och nej jag har inte stavat fel.

  Vågar nog sätta pengar på scam!

 11. Samma här! Säljer min systemkamera och den där brenda Dahlin svara först med ett annat namn om sista pris sen svarar jag å tänker inte så mkt på det nästa svar kommer från en annan mejl och då heter hon/han brenda Dahlin som ni skriver om här. Personen vill betala priset som jag satt och 700 för frakt till London… Hon frågar om mitt bankkonto eller pay pal.
  Jag säger att jag inte är hemma och måste kolla upp det. Men hur funkar det vanlig bankkonto? Om jag öppnar ett nytt konto och hon/han verkligen för över pengar är det grönt å skicka varan eller är det fortfarande skumt å buffel å båg? Läste på nån sida att säljaren sen kan bli misstänkt för bedrägeri pga att pengarna de satt in är ett lån i någon annan ovetandes persons namn.. Pay pal har jag ingen erfarenhet av och tänker inte skaffa heller.

 12. Ett namn till: Mercant Jesus. Jag säljer systemkamera för 4500:- och han vill betala 10000:-!!! (Nypris för min kamera är 8500:-) Kamera ska skickas till StorBritanien och betalas via paypal eller banköverföring.

  • En Susan Erikson mailade mig om min kamera jag sålde för 5000, jg väntade på pengarna innan jag skickade kameran, men det kom inga pengar. fick sedan ett mail från royal bank of scotland såg så äkta ut så det va sjukt åt det, banken behövde trackingnumret för att sätta över pengarna. Dum som jag är skicka jag kameran nu en vecka efter sitter jag här utan mina 5000… Adressen jag skulle skicka till var en Jack Erikson 24 tinto road precis som er andra..

 13. En man vid namn Roberto Minna vill köpa min kamera från blocket till sin son: Namn: Joe Gianvito
  Adress: No 24 Tinto Road,
  Stad: London
  Statligt: ​​Storbritannien
  Post-kod: E16 4BB
  Land: Storbritannien

 14. Hej,

  fick mail från Maria & Jack Erik med samma adress i London – bekräftelsemail från PayPal men inga pengar på PayPal kontot:

  Name: Jack Erik
  Address: No 24 Tinto Road
  City: London
  Post Code: E16 4BB
  Country: England

  vh // André

 15. Hej, har också blivit kontaktat utav en branda Dahlin i London
  Adress: No 24 Tinto Road,
  Stad: London
  Statligt: ​​Storbritannien
  Post-kod: E16 4BB
  Land: Storbritanniensom
  som vill köpa min Systemkamera på blocket. Hon erbjuder priset för kameran + 700 kr för express frakt till London.Dålig och otrevlig svenska i mailen. Igår fick jag ett medelande från ett falskt paypal mail konto där det står att pengar från henne är insatta på min Paypal och jag ska lämna in paketet för att sen maila Trackingnumret för att pengarna ska sättas in och visas på mitt Paypal konto. Mailet visar sig eftar att jag markerat det som skräpost komma här ifrån. . .. seanbrucee3@gmail.com för service@paypal.co.uk (service@OfficeEmail.net) .
  Vilka jävla idioter.

 16. Hej, Blev nyss kontaktad av Brenda Dahlin
  Adress: No 24 Tinto Road,
  Stad: London
  Statligt: ​​Storbritannien
  Post-kod: E16 4BB
  Land: Storbritannien

  Ville köpa min kamera som låg på bud för 10,000 och även lägga till 700kr för frakten dit.
  Vart glad och ville gärna sälja till henne, men bara för att, så ville jag kolla vart det låg och så, så jag googlade adressen och innan jag ens skrivit klart så fanns den i tipsen för sökning och vart inresserad att kolla vad som hände där och kom då in på eran sida och bestämt mig för att absolut inte skicka till henne/honom.

 17. Samma här, säljer en systemkamera, Brenda Dahlin vill handla efter prut och sedan 700 kr för frakten! Bra att jag kollade innan 🙂

 18. Tack för ditt engagemang! Har själv blivit kontaktad av

  Brenda Dahlin
  Adress: No 24 Tinto Road,
  City: London
  Post-Code: E16 4BB
  Country:United Kingdom

  Skönt att få ens misstankar bekräftade!

 19. Hej
  Hittade denna sida då jag googlade på adressen och ser nu att jag också blivit drabbad men endast av ett mejl och det var ifrån Cythia Blaswich men med samma adress som ni andra uppgett.
  Detta skedde bara för en liten stund sedan och hon ville betala 800:- mer för en mobil + 600:- för frakt till London samtidigt som hon ville ha alla mina bankuppgifter. Kopierar in det hon har skrivit.

  Jag betalar 3600KR + 600kr för sjöfarten att kosta London, skicka mig dina fullständiga bankuppgifter
  Bankens namn:
  Kontonamn:
  IBAN:
  Swift Code:
  land:
  Jag ska vara mycket glad om ni kunde skicka mig, din komplett bank till ditt PayPal e-postadress så att jag Kan överföra dina pengar på ditt konto på OK.?
  HERE IS THE SHIPPING ADDRESS :
  Name : Cythia Blaswich
  Address : No 24 tinto road
  City : London
  Zip Code : E16 4BB
  Country : United Kingdom

  Vad kan man göra, för detta är inte första gången. Har tidigare annonserat en soffa och då fick jag flera sms men med samma budskap om att skicka den till London och personen i fråga skulle ombesörja för att den skulle hämtas men då reagerade jag direkt för vem köper en soffa från Sverige.

 20. Åh harredan skickat iväg mitt paket, vaamn ska jag göra :O sitter i kö till polisen men vad ska dom göra åt det liksom …. Åh att man alltid ska vara eftersmart -.-

 21. Går det att polisanmäla de jävlarna???? Är det någon som provat? Varje gång någon ringer polisen måste ju vara ett steg närmare att de ska åka fast!!!!

  • Det finns folk som polisanmält. De kan inte göra något eftersom lurarna finns utomland, har jag hört, men jag har också hört precis det du säger; om många anmäler, så kanske de kan göra något… Ring 114 14 och rådfråga. 🙂

   • Tack för ditt svar. Absolut kommer jag göra vad jag kan för att de ska åka dit. Har mail kvar från en som ‘köpt’ min kamera men inte betalt. Har också ett mail från en bank som säger att de skickat pengar, men de har inte kommit så det måste ju va bluff det med!

 22. Nån som känner igen namnet Sofia Jensen med mailadress sofiajensen317@yahoo.com? Denna person vill köpa en kontorsstol (1) av mig på blocket och själv betala frakten till London. Låter lite för bra för att vara sant såklart, men det är å andra sidan en speciell stol. Personen kommunicerar på engelska och då borde man väl inte vara och kolla annonser på svenska blocket om man inte kan skriva på svenska. Köparen har bett om mitt namn och min Paypal (email) adress. Kan jag riskera något genom att skicka mitt namn och Paypal kontonamn?
  Förstår såklart att jag inte skickar iväg något innan pengarna i så fall är på kontot, men hur vet man att pengarna 100% sitter på Paypal kontot och köparen inte kan claima pengarna i efterhand på något sätt eller på annat sätt störa transaktionen? Hittar ingen bra info på Paypal siten.

  Tacksam för råd och tips…och, ja, jag förstår att det här luktar scam lång väg 🙂

 23. Köparens senaste mail:

  How i wish to come and view what am buying from you.but am currently out of state….i’m a marine engineer who’s on a ship right now at Bermuda……I would want you to know that i will be paying you the sum of 3,000.00 SEK and the payment will be done via PayPal and i would pay the PayPal transfer charges too…due to the distance as i’m in Bermuda presently…I will like you to provide me with the following information for me to proceed with the Payment…

  Name:

  Your PayPal e-Mail Address:

  I would like you to know that after i make the payment.Don’t worry about the pick up i will contact a Private Courier Service to come and pick it up at your address once you receive the payment into your account and also provide me your full address where the furniture will be pick up so that i can forward that to the shipping agent for them to schedule for the pick up.

  Have a nice day.
  Sofia…

 24. Bifogat har ni mailkorrespondens med en Magareth Steel. Fake!!
  >> Ämne: Re: Ang. Ny iPad Mini 16GB WIFI SVART
  >>
  >> OK 2900 + 700 för transport till London via posten, totalt 3600 SEK
  >> helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
  >> utbetalning ska göras ….
  >>
  >>
  >> Kontohavarens namn:
  >> Kontonummer:
  >> Bankens namn:
  >> Bank clearing:
  >> Swift / BIC:
  >> IBAN:
  >>
  >>
  >> Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
  >> ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….

  • Fick precis ett sånt mail, exakt så. !
   Brendan Natasha!
   Förstod att det var något konstigt med det.

   Hon erbjöd sig betala priset för kameran samt 500kr frakt!

   Vilka är dessa idioter!

   • Samma här. skall sälja min dator på blocket.

    Fick ett mail från en Brenda Natasha

    Det här fick jag som svar av henne/honom

    OK 15,900 + 500 för transport till London via posten, totalt 16,400
    SEK helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
    utbetalning ska göras ….

    Kontohavarens namn:
    Kontonummer:
    Bankens namn:
    Bank clearing:
    Swift /
    IBAN:

    Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
    ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….

    • Har också fått från Brenda Natasha flera ggr när jag sålt varor via Blocket.
     Skriver exakt likadant varje gång.
     Jävla idiot!!!

     • Jävla skit.. Brenda Natasha mailade mig med. Säljer en kamera på Blocket, dock började jag googla namnet efter att jag mailat tillbaka. Inte lämnat ut några uppgifter till hen än, så jag borde väl inte vara i riskzonen än? Till mig skrev hen

      Ge mig det sista priset … …

 25. Nytt namn samma adress:
  Magareth Steel
  testade med att höja priset med 7000:- bara för att jag är så trött på dem och så kanske man besparar någon annan lite tid!

  • Namn:Jennifer Claudia
   Address:108 Draper Close
   Grays Essex.
   Post Code:RM20-4BJ
   City:London
   Country:United Kingdom

   en skojare till….samma metod

 26. Lol fick 7.000:- mer än jag begärt! hur som haver, det måste ju finnas någon som tar emot på den adressen annars kommer paketet i retur right?
  Dags att tipsa bobbysarna kanske!

 27. Varning för en Magareth Steel. Bosatt i London och vill köpa min kamera. Fick det här meddelandet i kväll (22/11-12).

  OK 6300 + 700 för transport till London via posten, totalt 7000 SEK
  helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
  utbetalning ska göras ….

  Kontohavarens namn:
  Kontonummer:
  Bankens namn:
  Bank clearing:
  Swift / BIC:
  IBAN:

  • Låter ju skumt att personen hör av sig från London, men samtidigt brukar de här bedrägerierna, som jag skriver om i bloggen, inte handla om överföringar mellan bankkonton. Det brukar vara PayPal samt Western Union. Hur har det gått?

 28. Ang. Canon 20D med objektiv och tillbehör

  OK 5000 + 700 för transport till London via posten, totalt 5700 SEK
  helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
  utbetalning ska göras ….

  Kontohavarens namn:
  Kontonummer:
  Bankens namn:
  Bank clearing:
  Swift / BIC:
  IBAN:

  Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
  ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….

  Mitt svar:
  Hej!
  Vad kul att du är intresserad att köpa!

  Skickade mina kontouppgifter.
  Namn
  Swedbank
  Clearing nr:
  Konto nr:
  De andra nummerna du nämner känner jag inte till.
  Men det jag har uppgett skall räcka för överföring.
  Meddela när överföring är gjord, och mejla din adress så packar jag ett fint paket till dig 🙂

  Mvh, Emily

  Svar från Magareth
  Jag har gjort betalningen via min Royal Bank of Canada, så här är namn
  och adress du skickar Kamera i London nedan,

  Namn: Magareth Steel
  Adress: No 24 Tinto Road
  City: London
  Post-Code: E16 4BB
  Country:United Kingdom
  +447506666482

  Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
  skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
  International eller EMS International Express), då efter att du mailar
  försändelsen nummer Royal Bank, så att banken kan överföra pengar till
  ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
  International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
  Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
  för snabb och säker leverans ………

  Jag svarade:
  Trevligt, när jag ser pengarna på kontot skickar jag ditt paket.

  ”hon” svarade:

  Jag har gjort betalningen, och pengarna har dragits från mitt konto
  allt du behöver göra nu är att du ska gå till posten just nu och
  skicka paketet till min address.It är den nya politiken för banken att
  verifiera transporten först, innan de slutligen överföring av pengarna
  på ditt konto … Detta är på grund av några falska bedrägliga säljare
  online internet numera som använder för att samla in pengar från
  köpare men de kommer inte att leverera ut objekt som köparna betalade
  för, det vill säga anledningen till att Royal Bank alltid vill
  kontrollera transporten först, innan de slutliga överföringen av
  pengar på ditt konto ….. Så gå nu och se till att du skickar paketet
  i dag via (Registered Mail International eller EMS International
  Express) vid posten och skicka sändningen nummer Royal Bank, så att de
  kan överföra pengar till ditt konto idag direkt efter att du skickat
  bevis på transporten till dem …… Snälla använd inte (Postpaket
  Utrikes internationellt), eftersom det kommer att vara mycket långsam

  Jag svarade:
  I Sverige fungerar det så här..
  Du betalar, när betalning är gjord så skickas varan!
  SÅ först när pengarna är på mitt konto då skickas varan…
  Om det inte passar, så säljer jag tyvärr inte till dig.

  Och skrev sedan ett nytt till henne:
  Länk hit

  Kan du svenska, kan du gå in och läsa här ditt AS !!
  Seriöst, finns det inte bättre saker att göra en att försöka lura?
  Karma du vet .. !!

  ”hon” svarade:

  Royal Bank kommer aldrig att överföra pengar till ditt konto för nu,
  är det enda sättet för dig att få pengarna på ditt konto bara för dig
  att gå och göra transporten via (Registered Mail International eller
  EMS International Express) och skicka försändelsen numret Royal Bank
  för transport verifiering när du gör detta och du skickar försändelsen
  nummer Royal Bank kommer de överför pengar till ditt konto omedelbart
  …. det är då banken vet att du är en äkta säljare och det är det
  enda sättet du kan samla dina pengar från Royal Bank.

  Jag skrev tillbaka en sista gång:

  BULLSHIT!!

  Sedan slängde jag allt i skräp-posten.

 29. Har råkat ut för samma bedragare/bedragerska/fähund.

  Erbjöd sig köpa min laptop på blocket direkt + 700 i frakt till London. Efter att jag sagt att jag gärna tar betalningen via mitt PayPal fick jag ett skumt mail som påstod sig vara från paypal.co.uk men egentligen skickades från seanbrucee3@gmail.com

  ================ mail från bedragaren/bedragerskan/fähunden ===============

  Jag har gjort betalningen via Paypal, så här är namn och adress du skickar laptop i London nedan,

  Namn: Magareth Steel
  Adress: No 24 Tinto Road
  City: London
  Post-Code: E16 4BB
  Country:United Kingdom
  +447506666482

  Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail International eller EMS International Express), då efter att du mailar försändelsen nummer Paypal, så att Paypal kan överföra pengar till ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera, Only (Registered Mail International eller EMS International Express) för snabb och säker leverans .. …….

 30. Detta fick jag då kag svarat på sms från någon som ville köpa min 4-hjuling. Tack vare denna sidan avslutade jag konversationen med denna person snabbt.
  Påhittiga j- vlar!

  matchreg11@gmail.com

  Hello ,
  Thanks for your response.I’m satisfied with the condition of the merchandise and Agree with the price,I need to let you know that my shipping agent will be coming for the pick up as soon as the payment has been complete and approved by PayPal and the shipping agent will be the ones to help me handle all other necessary details to complete the deal when they get to your home address for the pick up. .so i’ll be buying the merchandise without seeing it, i’ll arrange the pick-up of the merchandise with a Private Courier Service as soon as you get your payment and if you don’t have an account with paypal, its pretty easy, safe and secured to open one. Just log on to http://www.paypal.com, I need you to provide the following details so that i can proceed with the Payment…

  Your PayPal e-Mail Address :
  Your Full Name:
  Your Mobile Number :
  Total Cost of it:

  Soon as i make the payment and you get the funds, the Courier Service will come and pick up the merchandise at your home at your convenient time also the courier will help me sign the required papers.

  Have a nice day.

  Cheers

  23 nov 2012 kl. 20:06 skrev match reg :

  Hello Friend,
  Thanks so much for your email,am quite okay with it and i would like to know the best price,I would also like to know it last time of service, Please how neat is the body condition.

  Thanks and Best Regards

  • Jag fick exakt(!!!) samma mail ordagrant. Har givetvis inte gått vidare ned er för det osade oseriöst att han ville köpa MCn osedd utan att diskutera priset…

   Vore ju lite kul om man kunde snärja dom på något sätt, med deras egna metoder. Kanske skulle ge dom kontonummer till Solnapolisen så får vi se vad som händer. 😉

 31. Tur att jag googlade på namnet och adressen Magareth Steel NO 24 Tinto road just nu och fick se detta innan jag gick vidare med att sälja min systemkamera. Var fundersam på varför någon från London var intresserad. mejladressen var smagareth@gmail.com.

  • Blev tyvärr blåst på en helt ny iPod till dom här jävla idioterna igår ! Kommer man nån vart om man polisanmäler ? Hann inte stoppa posten innan jag fick se det här 😦

  • En stefan sangist med denna adress vill köpa min kamera, varit på som sjutton om att skicka kamera och maila fraktnr. Som tur är inte skickat kameran än.

  • Ytterligare ett scam-försök från denna person/adress (Stefan). Jag hade aldrig tänkt skicka varan innan jag sett pengarna på internetbanken, eftersom det är en känd metod bland bedragare. Men den här sidan besparade mig från att slösa tid på att skriva emails fram och tillbaka till ingen nytta. Tack!

  • Har precis bliv lurad av dem där, så klart var man så du att jag skicka min systemkamera D90 som jag satt ut för 4700 dem erbjöd 5500kr. Redan dagen efter jag skickat paketet insåg jag att dom var bluff. SÅ nu är det i Tyskland på väg till dom. Jag har försökt gjort allt för stoppa. Men det ser mörkt ut, har helt klart panik.

  • Puse un anuncio en segundamano.es y este comprador me daba su dirección.
   Y es esta misma dirección!
   Mr I Seun
   42 Bentham Court Ecclesbounre Road
   N1 3DE London
   England

   Gracias por avisarme de que es fraude!

 32. Fick ett jättebra pris av en Magareth Steel nu när jag skulle sälja min systemkamera. Sjukt bra sida det här, annars hade jag råkat illa ut!

  Namn: Magareth Steel
  Adress: No 24 Tinto Road,
  City: London
  Post-Code: E16 4BB
  Country:United Kingdom

 33. Samma här, från Magareth Steel [smagareth@gmail.com]. Samma grej, tar priset som det är plus 700 kr i frakt till London. Jag vill gärna polisanmäla, men är det lönt?

 34. Fick mejl idag efter att jag lagt ut annons, 6500 +700 för frakten,

  Lät sjukt bra, Men säljer inte iväg min lilla älskling sådär så googla upp på adressen i London,

  Hon använde namnet Margreth steel btw.

  Dålig svenska o vill sätta in på bankkonto eller paypal, Snabb på att svara så är nog ett OMFATTANDE bedrägeri som inte endast utförs på blocket! Om man kan va bosatt i centrala london och hålla på med sånt är det nog något typ av ”företag” eller ”sällskap” De är proffsiga och agerar snabbt,

  Besvara hennes mejl, När jag ser pengarna på mitt bankkonto så skickas kameran, Annars får du åka till sverige,

  Nu har hon/de inte svarat på 15min, Så se upp! Bör skicka den här länken till londonpolisen!

  sen använder jag nya Gmail, använder lite olika namn, Står jesse på mailen som bara är en massa bokstäver sen någon privatmejl verkar det vara, sen namnet margreeth steel,

  SE UPP! Skicka INGENTING

 35. Hello everyone!

  My teenage daughter wanted to make some money for Christmas presents, so she decided to sell her old Nikon by internet. And guess what: a girl called CHRISTINA ZOCKEL wanted to buy the camera and told my daughter to send it in name of MARK JOHNSON to this address:

  No. 24 Tinto Road,
  City: London
  State : United Kingdom
  Post-Code: E16 4BB
  Country:United Kingdom

  She told my daughter that as soon as ROYAL BANK OF CANADA receive the tracking number of the package, the money will be transfered to my daughter’s account, in Portugal.

  Then, 2 days later, we received an email informing that the amount is TOO LOW to be transferred by the bank and that the minimum was ONE THOUSAND EUROS. They asked us to send the money via WESTERN UNION to this name and address:

  Name : Cisse Rasheed
  Address : Flat 103,waterside close
  City : thamesmead
  State : London
  Zip-code : se28ogt
  Country : England

  Infortunately, my daughter (with the enthusiasm of her 17 years old) had already send the package with the camera and mail the TRACKING NUMBER to that CHRISTINA ZOCKEL.

  They keep asking us for ONE THOUSAND EUROS via Western Union and I keep telling them that they also can use Western Union to pay to my daughter!.

  Today, 19 December 2012, my daughter’s camera is already in London, in HWDC – Heathrow Worldwide Distribution Center. (we can follow it by the tracking number).

  Everything was fake – mails from the bank, names, addresses. A FRAUDE!

 36. Jag blev idag kontaktad via Blocket av Magareth Steel som ville köpa min kamera plus 700 kr i frakt till London. Jag fick ingen bra magkänsla utan googlade på namnet och fick träff på den här eminenta sidan. Stort tack till denna sida som besparat mig massa besvär 🙂

 37. Samma igång igen med nytt namn

  Här är den leveransadress nedan,Namn: Magareth SteelAdress: No 24 Tinto Road,City: LondonPost-Code: E16 4BBCountry:United Kingdom

 38. Jag fick också precis ett mail från Magareth steel som ville köpa min systemkamera…. Inge bra magkänsla alls och googlade, tur att jag fick upp denna sida. Tack!

 39. Samma för mig, Jag fick också från Magareth Steel. Tur att jag sökte på adressen och fick upp detta. Samma adress

 40. Konstigt att det är systemkameror dem vill åt mest, har lagt upp mon på blocket idag och fick ett mail från någon ”Linda Franco”.
  Man såg klart och tydligt att personen inte kunde svenska för att den använt Google translate.
  Jag slutade svara tillslut. Hennes email är ”linda.franco95@yahoo.com”

  • Har precis bliv lurad av dem där, så klart var man så du att jag skicka min systemkamera D90 som jag satt ut för 4700 dem erbjöd 5500kr. Redan dagen efter jag skickat paketet insåg jag att dom var bluff. SÅ nu är det i Tyskland på väg till dom. Jag har försökt gjort allt för stoppa. Men det ser mörkt ut, har helt klart panik.

 41. Fick just ett svar på min annons ang en systemkamera från en Stella Anderson. Adress:

  Mrs I Seum
  43 Bentham Court Ecclesbounre Road,
  N1 3DE London
  England

  Kändes inte helt rätt så jag sökte på adressen och hamnade här. Tack för en grymt bra sida!

  • Hej,

   Ska också sälja min systemkamera och fick svar från John Sean som vill att jag ska skicka den till Mrs I Seuoms adress ovan. Tack för att ni postade ovan. Tyckte att det lät lite för bra för att vara sant.

   Grymt bra sida! Det behövs verkligen denna typ av info om alla oseriösa där ute.

  • I received an email from Stella Williams (stellawilliams969@gmail.com) asking me about my system camera I advertised in Blocket. She is willing to pay larger than the total amount (price + shipping cost) and asks me to send the item to the address above. Tracking the IP number from her email reveals it was sent from Russia.

 42. Jag har fått mail från Margaretha Steel, Någon Man som skulle köpa en kamera till sin son i England och en kvinna som hette Benson. Samtliga vill höjer priset utan att jag bett om det. Samtliga vill att jag omgående skickar kameran innan pengarna ”kan” sättas in på mitt konto av Bank of England.. Suck! Dom ger sig inte! Har fått mängder av mail på engelska. Alla mail har samma innehåll som ovan med samma adresser. Kan inte blocket på något sätt varna oss? Som tur blev jag misstänksam direkt och gogglade på namnen och hittade lyckligvis denna sida. Så någon kamera har dom inte fått av mig. Något måste väl kunna göras genom blocket innan fler godtrogna människor luras? Återkommer med fullständiga namn!!

  Tack för ett bra sida!!

 43. Ännu en systemkamera! Jag ska sälja min kamera på blocket och har fått mail mm från Magareth Steel på 24 Tinto Road… Även fått mail från ”paypal” att det är insatt pengar. Som tur är googlade jag lite nu innan jag skickar kameran och kommer givetvis inte att skicka den nu…
  Har mailat henne att jag inte ser några pengar, har även mailat spoof@paypal.com..

 44. Jeg kommer fra Danmark og han har snydt mig for mit systemkamera for ca 6.500 DKK.
  Jeg er så sur over at have sendt mit kamera til ham og er blevet snydt af ham! 😦

 45. Det er mig fra Danmark. Jeg ringede til politiet i London for at fortælle at han er en bedrager og har snydt folk, de har taget ud til adressen og fandt en masse kamera og andre ting, de fandt ikke mit endnu, fordi det stadig er med posten, men jeg har lagt sag an mod ham bedrageren

 46. Då får väl jag bidra med ännu ett namn och en adress. Det som är likt i det här fallet är telefonnumret: +447506666482. Personen utgav sig för att vilja köpa min bärbara dator, via en Blocket annons. Jag fick ett falskt transaktionskvitto från ”PayPal” sen var det bråttom att skicka. Men jag ringde till PayPal och fick min misstankar besvarade och skickade heller inte datorn.

  Personen i fråga kallar sig Rebecca Williams; Rebecca Williams rebeccawilliams177@gmail.com
  Address: Flat 10,Trinity House
  Argent Street
  Post Code:RM17-6RJ
  City: Grays
  Country: United Kingdom

  *Jag har gjort en polisanmälan på Brittiska polisens bedrägeri sida: http://www.actionfraud.police.uk/
  * En polisanmälan här i Sverige

  *Skickat PayPal kvittot till spoof@paypal.com

  Ett gått råd är att kolla hur väl grammatiskt korrekt epostmeddelande och dylikt är, och låter det för bra för att vara sant så är det också med största sannolikhet det.

  Lycka till alla osäkra!

  • Håller på och mailkonverserar med ”Rebecca Williams” as we speak! 🙂

   Hon vill köpa min mobiltelefon och den ska då givetvis skickas till London.

   så här ser det ut!

   OK 4300 + 500 för transport till London via posten, totalt 4800 SEK
   helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
   utbetalning ska göras ….

   Kontohavarens namn:
   Kontonummer:
   Bankens namn:
   Bank clearing:
   Swift /
   IBAN:

   Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
   ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….

   On 6/17/13, Carl Sjoborg wrote:
   Ge mig sista priset.

   mvh Calle

   17 jun 2013 kl. 10:52 skrev Jude :

   Ge mig det sista priset?

   Annonsen finns på http://www.blocket.se/vi/47505521.htm

   ———————– Info från blocket.se ————————

   Du kan lägga till en film i din annons – just nu gratis!

   ———————————————————————
   Brevet skickades via ett webb-formulär på http://www.blocket.se angående
   din annons ”Apple iPhone 5 16gb Telia Bytes”.

   Personen som kontaktade dig känner alltså inte till din e-postadress
   förrän du svarar på detta brev. Observera att vi inte kan veta
   om avsändarens e-postadress (qibiburajysyhobu@tempomail.fr) är korrekt
   angiven.

   Utskicket gjordes från ip-nummer 192.184.1.181 klockan 10:42 den 17/06
   2013.
   ———————————————————————
   http://www.blocket.se | Sveriges största Köp & Sälj marknad

 47. Akta er för Rebecca Williams från London!! Försökte lura av mig ett Canon 24-105 objektiv. Hänvisade till Bank of England. Fick ett mail i skräpboxen med snurrande GIF bilder. Inte så troligt från en sådan seriös bank.

 48. Nära ögat!!

  Vänligen kontrollera din spam och skräppost e-post, för meddelandet
  från Bank of England fick jag ett meddelande från Bank of England i
  min skräppost låda ……Jag har gjort betalningen via min Bank of
  England, så här är namn och adress du skickar Lens i London nedan,

  Namn:Rebecca Williams
  Address:432 Valence Avenue
  Dagenham.
  Post Code:RM8-3QL
  City:London
  Country:United Kingdom
  +447506666482

  Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
  skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
  International eller EMS International Express), då efter att du mailar
  försändelsen nummer Bank of England, så att banken kan överföra pengar till
  ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
  International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
  Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
  för snabb och säker leverans ………

  • Var nära på att bli blåst jag med.
   Tänkte bara kolla upp det för att vara säker..och sen hittar jag detta forum…Exakt samma bedragare.

   Vart kan man anmäla detta?

   Vänligen kontrollera din spam och skräppost e-post, för meddelandet
   från Bank of England fick jag ett meddelande från Bank of England i
   min skräppost låda ……Jag har gjort betalningen via min Bank of
   England, så här är namn och adress du skickar telefonen i London nedan,

   Namn:Rebecca Williams
   Address:432 Valence Avenue
   Dagenham.
   Post Code:RM8-3QL
   City:London
   Country:United Kingdom
   +447506666482

   Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
   skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
   International eller EMS International Express), då efter att du mailar
   försändelsen nummer Bank of England, så att banken kan överföra pengar till
   ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
   International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
   Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
   för snabb och säker leverans ………

   • ohh herregud! jag fick ont i magen då den här damen ville köpa min dator för 11000 det var såå brottom att jag skulle skicka iväg den och jag var tydlig och skrev att jag ska ha pengar först sen skickar jag datorn! vilken tur att jag inte skickade datorn och litade på min magkänsla!! och tack google för jag slapp nli lurad på min dator!!

    • Vet ni vad, Jag blev lurad av den här personen men med namnet Sophia Engman med samma adress som du har här, Jag skickade datorn och hon skulle betala 3000 kr hon betalade inte, Jag betalde 450 kr för att skicka den till London, Hon skickade bara nånting om nån Bank of England. Jag fick inga pengar och datorn åkte iväg..

     Det är adressen

     Namn:Sophia Engman
     Address:432 Valence Avenue
     Dagenham.
     Post Code:RM8-3QL
     City:London
     Country:United Kingdom
     +447506666482

     Jag har ringt polisen hoppas dom hittar den här idioten.

     • Blev också lurad av samma person, skickade min dator till London.
      Nu ligger dator delar från exakt en likadan dator ute på ebay.
      Säljaren säljer många olika dator delar.
      Kolla upp ebay.
      Att ingen lyckas få fatt på en sån här person, dom lyckas gång på gång…..

  • Hej!
   Jag har en annons utlagd på en systemkamera + objektiv mm.
   Samma adress som ovan, fast hon heter Sophia Engman.
   Önskar jag visste hur man kunde få dom i fängelse!
   Jag reagerade direkt när jag prutade 500:-, och hon trots det ville betala fullt pris ändå + frakt till London.
   Jag ser med sorg att många gått i fällan.
   Jag lider med er som gjort det!

 49. Bright (jeqijefypetiwira@tempomail.fr) var första mailet som frågade sista pris, sa det då, och mailet efter var ”Rebecca williams” så akta er !!!! Har inte skickat som tur är så googlade jag telefon nr och hittade de här !

 50. Anmäl detta till Blocket.se.

  Verkar som att det bara blir fler och fler från denna person (eller organisation).
  Första mailet är alltid från @tempomail.fr

 51. Nu är det Mary Erikson på :
  Address:432 Valence Avenue
  Dagenham.
  Post Code:RM8-3QL
  City:London
  Country:United Kingdom

  Som försöker blåsa mig. Jävla nötter!! Smartare än så är jag. Sa att dom får min laptop för 10000 ist för 6500. Ska bli kul och se svaret.

 52. Läste SOM TUR VAR denna tråden nu. Rebecca Williams har kontaktat mig med. Hann dock skicka mina kontouppgifter, och fick ett falskt kvitto från bank of england precis som ni. Gäller ett par Chanel solglasögon för 3000kr. Tur att inget hann skickas iväg. Tror ni att det finns risk för att de tömmer kontot?

 53. Det finns ingen risk med att lämna ut sitt kontonummer, Swift och Iban. Varje gång jag lägger ut annonser på Blocket kommer det alltid såna här mail ifrån Rebecca Williams eller nån annan, det har pågått länge och kommer med största sannolikhet inte att upphöra. Vare sig polisen i sverige eller någon annanstans gör nåt åt det. Det bästa rådet är att aldrig skicka något innan du fått full betalning, eller så kan du skicka ditt paket med uthämtningsavi, så dom måste lösa ut det. Problemet med det är dock att du får stå för all frakt själv, även returfrakt om ditt paket aldrig hämtas ut, dock förlorar du inte din vara.

  • Stort tqck för alla tipsen på denna sida! Även jag har blivit kontaktad av Rebecca Williams ang en systemkamera, men inte skickat oväg den. Hon skriver från rebeccawilliams171@gmail.com och vill att man skickar till:

   Namn:Rebecca Williams
   Address:432 Valence Avenue
   Dagenham.
   Post Code:RM8-3QL
   City:London
   Country:United Kingdom
   +447506666482

 54. Blev också kontaktad av dessa bedragare. Gäller givetvis en systemkamera.
  Fick först ett mail som såg ut så här:

  Joan fixyregeratibeko@tempomail.fr via blocket.se
  Ge mig din sista priset …..

  Svarade att sista priset är 8000kr, vilket jag begär för den.

  Fick detta till svar. Från en annan mail-adress dessutom:

  Rebecca Williams

  OK 8000 + 500 för transport till London via posten, totalt 8500 SEK
  helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
  utbetalning ska göras ….

  Kontohavarens namn:
  Kontonummer:
  Bankens namn:
  Bank clearing:
  Swift /
  IBAN:

  Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
  ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….
  .

 55. Vill inte vara elak, men hur tänker man OM man skickar något INNAN pengarna finns på kontot och är verifierade? Man kan inte vara så ”säljkåt” att man nappar på vad som helst. Har själv en del annonser på Blocket och säljer av lite titt som tätt och det kommer alltid mail från utlandet men i ärlighetens namn…. räcker inte Sverige som säljmarknad?
  Skicka ALDRIG något utomlands eller någon annanstans I N N A N du är 100% säker på att pengarna finns.
  /Jim

 56. Hej allihopa!
  Fick efter en dag efter jag lakt ut min kamera på blocket det här mailet,
  OK 3500 + 500 för transport till London via posten, totalt 4000 SEK
  > helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
  > utbetalning ska göras ….

  > Kontohavarens namn:
  > Kontonummer:
  > Bankens namn:
  > Bank clearing:
  > Swift /
  > IBAN:

  > Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
  > ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….
  Efter att lämnar ut mina uppgifter så fick jag meddelande om att jag fått bekräftelse från Bank of England i min skräppost på gmail. Tyckte det värka skumt så jag googla på namn adress ditt jag skulle skicka kameran utan träffar, men när jag sökte på telefon nr +447506666482 så var det den här sidan jag först fick upp. Tur för mig, vet inte annars hur det gått. Bedragaren hette Brenda Natasha, men det är nog ett av alla namn den här personen använt.

  Elias

  • OMG NI RÄDDAT MIG!!, SKULLE JUST IDAG SÄLJA MIN NOKIA LUMIA 920, OCH HAR TACK och lov inte skickat nåt ännu, jag sa att jag inte skickar någonting innan jag har fått in betalningen och har precis mejlat att jag inte säljer nåt till henne:
   Det här är vår konversation:

   ”Hon”: Ge mig det sista priset …..
   Jag: Hur mycket har du tänk dig?

   Hon:

   OK 2800 + 500 för transport till London via posten, totalt 3300 SEK
   helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
   utbetalning ska göras ….

   Kontohavarens namn:
   Kontonummer:
   Bankens namn:
   Bank clearing:
   Swift /
   IBAN:

   Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
   ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….

   ——————–

   Jag:

   ok, då gör vi så, jag skickar den samma dag jag fått in betalningen och efter jag har slutat med skolan

   Min paypal email: xxxxxxxx.com

   Jag heter Ismael XXXXXXXXXX

   skicka gärna adressen där jag ska skicka paketet, jag meddelar dig när jag har skickat den plus bilden på paketet och övrig information.

   Har du flera frågor?, då är det bara att fråga 🙂

   MvH. Ismael XXXXX

   ——–

   Jag:

   DU, BETALA INGET, HAR HITAT DIG SOM BEDRAGARE,,,, JAG SÄLJER INGET TILL DIG

   https://lurendrejare.wordpress.com/2012/08/03/manga-nya-namn-pa-bedragare/

 57. Jajamensan, Brenda Natasha har försökt med mig i dag också. Anade oråd och kommer nu inte att svara personen när jag får nästa mejl. Skrev att det finns så många bedragare där ute, så jag krävde adress och kontaktuppgifter. Väntar svar i skrivande stund.

  Den här personen skrev EXAKT som ”Anonym” skrev den 9 augusti kl. 15.00. Allt med ”betalning ska göras”, ”banköverföring”, blablabla…

  Mejladressen det första ”ge mig sista priset” kom från lyder som följer:
  wufuqyzujyqesata@tempomail.fr

  Och sen kom uppföljningen från ”brendanatasha28@gmail.com”.

  Se upp allihop!

 58. Har precis bliv lurad av dem där, så klart var man så dum att skicka min systemkamera D90 som jag satt ut för 4700 dem erbjöd 5500kr. Redan dagen efter jag skickat paketet insåg jag att dom var bluff. Har försökt allt den dess. SÅ nu är den i Tyskland på väg till England. Jag har försökt gjort allt för stoppa. Men det ser mörkt ut, har helt klart panik.

  De kallade sig Terasa Dave.

  Mrs I Seum
  43 Bentham Court Ecclesbounre Road,
  N1 3DE London
  England

 59. Fick precis idag ett bud på en Samsung surfplatta jag säljer på blocket. Samma tillvägagångssätt. Blev misstänksam när det första mailet kom ifrån tempomail.fr (så jävla klantigt ev nötterna). Höjde sen priset i ett annat mail med flera tusen och det var inga problem (nötter igen). Googlade sen brendanatasha28@gmail.com och hamnade här.

  Har inte och kommer inte att skicka iväg ngn padda.

  Tack alla för era tips!

  • Då är det ytterligare en till som råkat ut för denna individ/detta gäng med individer. Bara att beklaga – men samtidigt gratulera att du googlade! Jag svarade den där typen sen, att ”jag har hittat din mejladress i en lista med bedragare, så jag vill inte fortsätta den här korrespondensen”. Inte ett ljud efter det mejlet. Tydligen fungerar ”Google Translate” riktigt bra _från_ svenska också. 😉

 60. Erbjuda snabba lån. få din egen nu. Du måste få affärer eller personligt lån eller en kredit till ditt mål?
  Du kan få lånet billigare och billigare
  låg ränta på 3% per år. I fråga om lån
  Skuldkonsolidering, företagslån, personliga lån,
  Refinansiering. Dessa sträcker sig från 5000.00Euros min.
  5,000.000,00 € Max Vi är licensierade och redovisas på världsscenen
  internationell finansiering av globala bästa capability.Get
  Din familj och ditt drömhus och med vår
  Credit.contact oss idag via e-post
  E-post: mrs.racheal.financialhelp@gmail.com

  ADRESS: 19991 W12 ROAD SOUTH MIAMI 48076 / Adress: 2306 echodale Avenue Baltimore, MD 21214:e
  , USA
     Telefon +16466539850
              
    Fax +16466539850

  Ange följande:
  namn:
  Kontakt Adress / Land:
  Mobil Telefon:
  Yrke:
  Lånebelopp:
  Lån Varaktighet:
  namn:
  land:
  State:
  Tack för att du valt vår lånet besittningsrätt.

 61. Jessica frings ville köpa mitt objektiv och har satt in pengarna på ICICI bank jag behöver bara sända verifikations nummer till banken så får jag pengarna

  Här är min leveransadress.

  Receiver’s Name:Mrs A Seum Jessica
  42 bentham court Ecclesbourne road
  postcode N1 3DE
  London
  England
  United Kingdom

  Jessica

  I skräpkorgen hitta jag alla mail från banken och har bara skitit i dom för jag fattade att det var något fel sista mailet hotar banken med FBI för att jag bryter mot lagen om jag inte skickar objektivet inom 48 timmar då får jag stå för konsekvenserna

  Hon har skickat på flera annonser under olika namn och erbjuder 1000:- över begärt pris på allt

  ===================================================================================
  The Wire Transfer Order from ICICI BANK UK PLC Online Banking Transfer has been Approved.
  TRANSFER NUMBER :- IC34100592015UK

  Hello Mikael Karlsson,

  It is important we know the status of the Goods bought from you by one of our client Mrs A Seum Jessica with Transaction ID: IC34100592015UK , otherwise legal action may be taken against you since you have not e-mailed us the shipment information and scanned receipt of the shipment for verification.

  We believed you entered into agreement by requesting money through Bank from the buyer, and by not e-mailing us with the details of the shipment information, you are violating Bank users agreement in act of the 1999 Bank Law in collaboration with the World Law Enforcement Agency.

  You are now mandated to proceed with the shipment to the buyer’s shipping address and email us the proof of shipment within the next 48hrs, failure to do so would result to the involvement of the FBI for violating Bank’s instructions and users agreement in act of the 1999 Bank Law in collaboration with the World Law Enforcement Agency.

  We are ensuring to make Bank a safer place, therefore we need to set confidence on all our users.

  Delivery Address:

  Receiver’s Name:Mrs A Seum Jessica
  42 bentham court Ecclesbourne road
  postcode N1 3DE
  London
  England
  United Kingdom

  Address Status: Confirmed

  We request for the shipment information from post to prove the shipment has been made within the next 48hrs and we will fund the money into your account or you will face the consequences of LEGAL ACTION.

  This is done in other to protect both the seller and buyer from the ongoing internet fraud activities.

  Thank you for using ICICI Bank Of Scotland ®

  ===================================================================================

  Gordon M. Nixon.
  Chairman, CEO and President
  © 2013, ICICI BANK UK PLC.
  Tell: +447035969395.

  • Vilka idioter, tycker så synd om er som blivit lurade! Fick detta idag trots jag svarade att jag inte ville skicka telefonen utan att den helst ska bli hämtad.

   Namn:Brenda Natasha
   Address:432 Valence Avenue
   Dagenham
   Post Code:RM8-3QL
   City:London
   Country:United Kingdom

   Så pls Skicka dina bankuppgifter för att betalningen skall göras,

   Kontoinnehavarens namn:
   Kontonummer:
   Bankens namn:
   Bank clearing:
   Swift / BIC-kod:
   IBAN:

   Ge mig ditt Paypal-konto e-post för mig att göra den betalning om du
   föredrar Paypal …… Du kan skicka en Paypal faktura förfrågan till
   mig ….

 62. Namn:Brenda Natasha
  Address:1043 Forest Road
  Walthamstow.
  Post Code:E17 4AH
  City:London
  Country:United Kingdom
  +447506666482

  La ut min dator på blocket å fick svar av den här människan…
  ville köpa den för 2000kr .

  Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
  skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
  International eller EMS International Express), då efter att du mailar
  försändelsen nummer Paypal, så att Paypal kan överföra pengar till
  ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
  International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
  Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
  för snabb och säker leverans … Undra varför 🙂

  T.L (peqofaqacytisoxe@tempomail.fr)
  Brenda Natasha (brendanatasha28@gmail.com)

  2 st mailadd

 63. VARNING för en KATE NILSSON
  med Address: No 7 Chapel Close
  City: Grays
  Zipcode: RM20 3JG
  Country: England

  har även haft exakt likadana konversationer som några nedanför med någon som
  kallar sig ”bank of england” och vill
  att man ska skicla objektet innan man får pengarna. se upp för mail med namn help@emergencymail.com

 64. Brukar googla på personer som försöker köpa någon av mig på blocket. Brukar dock inte hamna på sånt här! Intressant att personen inte bytt namn lite bättre 😛 Jag fick från @tempmail.eu inte fr. Fick också förfrågan om konto.nr etc utan någon prutning och erbjudande om 500 kronor extra om jag skickar den, givetvis är detta väldigt suspekt. Jag bad henne skicka sina paypal uppgifter istället (eftersom det är så det ska gå till via paypal, man skickar en ”räkning”) och sa att jag skickar kameran när jag ser 3700 kronor på mitt konto. Ska bli intressant att se svaret, förväntar mig inget 😛

  • Fick svar direkt med en adress:
   Name: Brenda Natasha
   Adress:432 Valence Avenue dagenham
   Post Code:RM8-3QL
   City:London
   Country:United Kingdom

   Fick också hennes ”paypal-mail” som enligt paypal inte är registrerad hos dem. Skickade ändå en request för att se vad hon svarar. Jag vet ju att det är bedragare så det är lite roligt att slösa deras tid.

   • Fick precis ett mail från service@paypal.co.uk (ganska imponerande ändå) att betalning gjorts och att pengarna dyker upp när jag mailat in ett tracking nummer på ett paket. Det ser fatiskt väldigt bra ut förutom några av formuleringarna. Förstår hur folk kan bli lurade av detta. Vad man kan göra är att vidarebefodra mailet till spoof@paypal.com så ger de en svar på om det är riktigt eller fejk. Nu kommer ”Brenda” troligtvis be mig skicka kameran så pengar dyker upp hos mig. Kanske ska skicka ett fejk kolli nr och låta personen vänta på ett paket. Alternativt skicka en tom låda

 65. Har även jag fått kontakt med samma person. Samma ”mall”
  Först skickade personen via en @tempmail.eu adress som jag direkt svarade med att jag inte litar på personer med sådan adress:

  Namnbytet:
  Brenda Natasha
  Mail:brendanatasha28@gmail.com

  Söker man på namnet visar det sig att personen använt mejlen:
  brendanatasha25@gmail.com tidigare. Inte så smarta personer direkt.

 66. JAg fick kontakt med som kallade sig Anderson Smith o var ifrån Hogensborg Amerikanska Jungfruöarna. Startade med att prata på skype men klockan ringde i mig tidigt då jag började ställa motfrågor men fick inga ordentliga svar. Bl a varför hans son bodde på skolan, han berättade även att hans pappa hade gått bort när han var 5 år och han kom ifrån Sverige men senare sa han att han hade bott i England. På skype så stor det att han kommer ifrån England och jag frågade då vart i England o han svarade Bradford. Det tog ett tag han började med att förklara sin situation o den var att han var på sig på ett fartyg nära Africa och det tog in vatten o alla hans pengar var kvar ombord när han hade kommit i land. Jag pratade även med honom via skype då hörde jag en tydlig brytning o hans engelska inte var ren utan med brytning från ett annat språk. JAg har även ställt frågan hur länge han hade bott i england och det gjorde jag efter jag hade pratat med honom och fick till svar i 47 år. Nu var jag så fräck att jag avregistreade mig från Badoo och sen startade upp det igen under ett alias namn och hittar honom igen men med detta namn Allen 49 år, bilderna är de samma som innan. Ja jag har gjort dektivarbete och kan lova att han blev inte glad 🙂 Men jag skickade aldrig några pengar för det klingade så mycet dåligt att ett kreditkort inte skulle fungera på ett hotel eller på en bank för han nämnde det var mastercard. Så jag är nog Fort Knox 🙂

 67. fick mail ang annons jag har på blocket

  då får du nog hosta upp en femhundring till totalt 2400 SEK om jag ska jobba mig med att skicka det till london jag har ju inte lagt ut den på ebay direkt och då skickar jag först när pengarna har förts över från mitt paypal konto och sedan så tar det ett par dagar innan jag har dom på mitt bankkonto och då skickar jag datan om det då fortfarande är intressant.

  > Date: Wed, 9 Oct 2013 09:12:45 -0700
  > Subject: Re: Ang. Acer aspire one
  > From: brendanatash@blumail.org
  > To: volli_bolli@hotmail.com
  >
  > OK 1400 + 500 för transport till London via posten, totalt 1900 SEK
  > helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
  > utbetalning ska göras ….
  >
  >
  > Kontohavarens namn:
  > Kontonummer:
  > Bankens namn:
  > Bank clearing:
  > Swift /
  > IBAN:
  >
  >
  > Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
  > ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….
  >

 68. Blev kontaktad på Blocket på samma sätt som flera ovan.

  Här är senaste mailet när jag bad om adress.
  ——-
  Här är den leveransadress nedan,

  Namn:Brenda Natasha
  Address:Flat-2,10 Farquharson Road,
  West Croydon
  Post Code:CR0-2UH
  City:London
  Country:United Kingdom

  Så pls Skicka dina bankuppgifter för att betalningen skall göras,

  Kontoinnehavarens namn:
  Kontonummer:
  Bankens namn:
  Bank clearing:
  Swift / BIC-kod:
  IBAN:

  Ge mig ditt Paypal-konto e-post för mig att göra den betalning om du
  föredrar Paypal …… Du kan skicka en Paypal faktura förfrågan till
  mig ….

  —–

 69. Ja då var det dags igen. Fick detta mail idag från brenda natasha
  Skickades även ett första mail från tempmail.eu
  Utan pengar på kontot skickar iaf inte jag något. Tyvärr finns det ju fortfarande godtrogna personer som skickar först 😦

  OK 10,500 + 500 för transport till London via posten, totalt 11,000
  SEK helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
  utbetalning ska göras ….

  Kontohavarens namn:
  Kontonummer:
  Bankens namn:
  Bank clearing:
  Swift /
  IBAN:

  Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
  ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….

  Dessa as borde ha stryk.

 70. Shit! Tur att jag googlade på hennes namn och adress och kom till den här sida! Fick en som ville köpa en produkt som jag hade lagt ut på Blocket.

  Började med

  I.A k2iuc0dpf2@tempmail.eu
  Ge mig det sista priset ….

  När jag svarat, kom det från en annan adress:

  Brenda Natasha
  OK 3000 + 500 för transport till London via posten, totalt 3500 SEK
  helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
  utbetalning ska göras ….

  Kontohavarens namn:
  Kontonummer:
  Bankens namn:
  Bank clearing:
  Swift /
  IBAN:

  Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
  ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….

  Jag gav henne mitt IBAN-nr.

  —-

  Hon svarade:

  Vänligen kontrollera din spam och skräppost e-post, för meddelandet
  från Bank of England fick jag ett meddelande från Bank of England i
  min skräppost låda ……Jag har gjort betalningen via min Bank of
  England, så här är namn och adress du skickar ipad i London nedan,

  Namn:Brenda Natasha
  Address:Flat-2,10 Farquharson Road,
  West Croydon
  Post Code:CR0-2UH
  City:London
  Country:United Kingdom
  +447506666482

  Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
  skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
  International eller EMS International Express), då efter att du mailar
  försändelsen nummer Bank of England, så att banken kan överföra pengar till
  ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
  International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
  Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
  för snabb och säker leverans ………

 71. Råkade precis ut för samma scam-försök, säljer också en systemkamera.
  Denna gången är det en:

  Namn:Sandra Jensen
  Address:432 Valence Avenue
  Dagenham.
  Post Code:RM8-3QL
  City:London.
  Country:United Kingdom

  Det första svaret på annonsen skickades dock ifrån en mailadress från tempmail.eu. Hen inledde också med ”Ge mig det sista priset”. Akta er!

 72. Tack för den här sidan! Sparade 6500 Kr. Sandra Jensen får aldrig mitt objektiv av mig 🙂

  Vänligen kontrollera din spam och skräppost e-post, för meddelandet
  från Paypal k fick jag ett meddelande från Paypal i min skräppost låda
  ……Jag har gjort betalningen via min Paypal, så här är namn och
  adress du skickar objektiv i London nedan,

  Namn:Sandra Jensen
  Address:432 Valence Avenue
  Dagenham.
  Post Code:RM8-3QL
  City:London.
  Country:United Kingdom
  +447506666482

  Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
  skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
  International eller EMS International Express), då efter att du mailar
  försändelsen nummer Paypal, så att Paypal kan överföra pengar till
  ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
  International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
  Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
  för snabb och säker leverans .. …….

 73. Här har vi henne igen

  Vänligen kontrollera din spam och skräppost e-post, för meddelandetfrån Bank of England fick jag ett meddelande från Bank of England imin skräppost låda ……Jag har gjort betalningen via min Bank ofEngland, så här är namn och adress du skickar klocka i London nedan, Namn:Sandra JensenAddress:432 Valence AvenueDagenham.Post Code:RM8-3QLCity:London.Country:United Kingdom+447506666482 Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor ochskicka paketet till min adress ovan idag via (Registered MailInternational eller EMS International Express), då efter att du mailarförsändelsen nummer Bank of England, så att banken kan överföra pengar tillditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket UtrikesInternational) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,Only (Registered Mail International eller EMS International Express)för snabb och säker leverans ………

 74. Här har vi henne igen

  P.X ycbghuegk@tempmail.eu via blocket.se
  22:28 (10 timmar sedan)

  till mig
  Ge mig det sista priset ……..

  Säkerhetsinformation från Blocket:

  Meddelandet skickades den 03/12 2013 klockan 22:18 via webb-formuläret i din annons
  http://www.blocket.se/vi/50978782.htm på Blocket.
  Blocket kan därför inte kontrollera om e-postadressen ycbghuegk@tempmail.eu är korrekt angiven.

  Om meddelandet verkar konstigt eller oseriöst – svara inte, utan att läs våra säkerhetstips först på http://www.blocket.se/kundsakerhet.htm
  Avsändaren kan inte se din e-postadress förrän du svarar på detta mejl.

  Meddelandet skickades från ip-numret 209.54.46.138

  Sandra Jensen
  08:41 (9 minuter sedan)

  till mig
  OK 3800 + 500 för transport till London via posten, totalt 4300 SEK
  helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
  utbetalning ska göras ….

  Kontohavarens namn:
  Kontonummer:
  Bankens namn:
  Bank clearing:
  Swift /
  IBAN:

  Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
  ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….

 75. Hej Sandra,
  Tack för adressen. Jag skickar systemkameran nu på en gång.
  Kommer dock inte ihåg mitt kontonummer på rak arm, så kan du väll posta pengarna till min hemadress som står nedan.
  Borde bli enklast för oss båda.
  Frakten blev lite billigare än vad du sa i nedan mail, så det räcker om du bara skickar 4,700 sek.
  Trevligt att råkas och god jul

  Filip Lundqvist
  Hantverkargatan 1
  112 21 Stockholm
  Sweden

  Medan jag har dig som bor i London på tråden..
  Jag har sålt ett större parti ammunition till Joseph Kabila i Kongo Kinshasa.
  Med Joseph’s bank kan endast föra över köpeskillingen till en Brittisk bank.
  Kan jag be dem skicka pengarna till ditt konto, så skickar du dem sedan vidare till mitt?
  Självklart får du ersättning för besväret och får erhålla 8% av summan (3,8M sek).
  Det enda infon jag behöver från dig är:
  Kontohavarens namn:
  Kontonummer:
  Bankens namn:
  Bank clearing:
  Swift /
  IBAN:

  Med vänlig hälsning,
  Filip

  Den 2013-12-05 09:31 skrev Sandra Jensen :

  Här är den leveransadress nedan,

  Namn:Sandra Jensen
  Address:432 Valence Avenue
  Dagenham.
  Post Code:RM8-3QL
  City:London.
  Country:United Kingdom

  Så pls Skicka dina bankuppgifter för att betalningen skall göras,

  Kontoinnehavarens namn:
  Kontonummer:
  Bankens namn:
  Bank clearing:
  Swift / BIC-kod:
  IBAN:

 76. La ut en kamera under säljes idag och en viss. Jeansensandragmail violer köpa den +ge 500kr i frakt jag gogglade namnet jeansens Sandra och där står det bedragare på blocket så jag går inte vidare med att sälja

 77. Fick sms angående en soffa på blocket från en:
  Kylemklein1
  om att jag skulle ha mailkontakt med Malinnordsrrom101@hotmail.com

  senare skede ett direktöversatt låååångt medelande med massor av info, bland annat att den sak betala via paypal osv… typiskt scam.

 78. Hej.
  Är det någon här som gjort anmälan till den engelska polisen om dessa bedrägerier?
  Om inte,så gör det!
  Länk finns längre ner.

  Min dotter blev av med sin kamera av Sandra Jensen.
  Jag har varit i kontakt med den svenska polisen och kommit fram till att de inte har något samarbete med den engelska polisen.
  Jag har inte gjort någon anmälan hos den svenska polisen,för de kommer antagligen bara lägga ned anmälan,men ska göra en anmälan hos den engelska polisen vilken jag varit i kontakt med idag.
  Har ingen aning om hur de arbetar och prioriterar i England,men man kan ju hoppas att de tar tag i saken när adressen är återkommande.
  Anmälan till Blocket och Paypal har gjorts.

  Nån kamera eller pengar ser man ju aldrig mer,men det skulle vara så bra om de åkte dit.
  Det är nog inte bara lättlurade svenskar de lurar av grejor&pengar,utan folk i hela världen.
  Man tycker ju inte det vore nån match för englandspolisen att ta dessa personer på postkontoret när de hämtar ut sina paket,för adressen är ju oftast den samma.

  Vi försökte stoppa paketet genom att ringa posten i England direkt när vi fattade att vi blivit lurade,de var för övrigt väldigt hjälpsamma,men av olika anledningar lyckades vi inte med att stoppa paketet innan det blev uthämtat.

  Jag är så arg på dessa människor som lurar folk och på mig själv som inte fattade bättre!!
  Så nu hoppas jag att fler än jag anmäler dessa bedrägerier så att de/den åtminstone åker fast.

  Går att göra enkelt på nätet på denna länk:
  http://www.actionfraud.police.uk/report_fraud

 79. Fick precis ett erbjudande från Brenda Natasha (brendanatasha30@gmail.com)

  OK 6400 + 500 för transport till London via posten, totalt 6900 SEK
  helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
  utbetalning ska göras ….

  Kontohavarens namn:
  Kontonummer:
  Bankens namn:
  Bank clearing:
  Swift /
  IBAN:

  Tack för all tips från er !

  • Fick också ett mejl från Brenda Natasha, efter dom bor i London blev jag misstänksam och googlade upp det. De är intresserad av min kamera. Jag antar att dom sitter med google översätt, skickade ett mejl tbx som inte går att översätta då jag skrev en del med slang och dialekt. Dom ha inte svarat än

 80. Fick både SMS (utan telefonnummer) samt mail om en annons.

  SMS
  ”Did you still have your sofa for sale? respond directly to my e-mails (dannahamiltom?gmail.com) Thanks”

  Mailet från Brenda
  ”pris?

  Säkerhetsinformation från Blocket:

  Meddelandet skickades den 5/4 2014 klockan 01:02 via webb-formuläret i din annons på Blocket.
  Blocket kan därför inte kontrollera om e-postadressen 0rayxam5kee7eabr@feckless.trillianpro.com är korrekt angiven.”

  SMS utan nummer tyder på organiserad brottslighet och e-postadressen är helt klart slumpmässigt genererad.

  Skicka aldrig varor innan du sett pengar på ditt Konto i bank. Gå inte på deras mail kopior eller löften och svara aldrig på suspekta mail eller SMS

 81. Hej har också fått ett mail från Brenda Natasja att hon satt in 3500 på PayPal via ett fejkat mail från PayPal. Vill att jag ska skicka kameran direkt och skicka trackingnumret till henne , så hon kan släppa betalningen .
  Men så d-a dum är jag inte. Jag googlade på namnet och kom till denna sida. Tack för att du finns 🙂

 82. Nu heter hon Sophia Engman

  Vänligen kontrollera din spam och skräppost e-post, för meddelandet
  från Paypal k fick jag ett meddelande från Paypal i min skräppost låda
  ……Jag har gjort betalningen via min Paypal, så här är namn och
  adress du skickar Kamera i London nedan,

  Namn:Sophia Engman
  Address:432 Valence Avenue
  Dagenham
  Post Code:RM8-3QL
  City:London
  Country:United Kingdom
  +447506666482

  Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
  skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
  International eller EMS International Express), då efter att du mailar
  försändelsen nummer Paypal, så att Paypal kan överföra pengar till
  ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
  International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
  Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
  för snabb och säker leverans .. …….

 83. Jag blev lurad av den här Sophia Engman, jag skickade en helt ny dator, jag fick inga pengar och ingen dator nu. Jag har ringt polisen och jag har kontaktat dem i London hoppas dom kan spåra mitt paket i London och skicka tillbaka den innan det blir försent. Jag är så ledsen :((( Jag ska aldrig mer sätta ut nånting på blocket. Eller sälja nånting på internet, Aldrig mer..

   • Jag har ringt polisen här i Sverige och i London, men dom har inte gjort nånting, vilka idioter, och när jag sen tittade på IP Adressen på den här Sophia så var det från Amerika, vilka svin. Men det är en kille som står bakom allting det är ingen tjej, det vet jag nu.

    • Vet ni vad ni ska göra när ni får ett sådant e mail, ni borde bajsa i paketet och skicka det till London, då blir den här jävla idioten nöjd,

 84. ”Sophia Engman” (sophiaengman1@gmail.com) är i farten och var mycket intresserad i min kamera på blocket.

  ”Sophia” prutade och sen la på + 500kr i frakt till London.

  Tack vare denna tråd så var det självklart – en lurifax.

  inkluderar senaste mailet från hen:

  ”Vänligen kontrollera din spam och skräppost e-post, för meddelandet
  från Bank of England fick jag ett meddelande från Bank of England i
  min skräppost låda ……Jag har gjort betalningen via min Bank of
  England, så här är namn och adress du skickar Kamera i London nedan,

  Namn:Sophia Engman
  Address:432 Valence Avenue
  Dagenham
  Post Code:RM8-3QL
  City:London
  Country:United Kingdom
  +447506666482

  Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
  skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
  International eller EMS International Express), då efter att du mailar
  försändelsen nummer Bank of England, så att banken kan överföra pengar till
  ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
  International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
  Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
  för snabb och säker leverans ………”

 85. Jag fick mail från en Sophia Engman på en dator jag lagt ut på Blocket. I hennes första mail stod bara ”Ge mig sista priset…:” Sedan fick jag nedan och det ringde en varningsklocka så jag googlade. Hittade henne bland annat på http://www.gelki.com/Blocket-bedragare/.

  OK 2000 + 500 för transport till London via posten, totalt 2500 SEK
  helt och hållet …. Vänligen ge mig dina bankuppgifter för
  utbetalning ska göras ….

  Kontohavarens namn:
  Kontonummer:
  Bankens namn:
  Bank clearing:
  Swift /
  IBAN:

  Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig
  ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ….

 86. Namn:Sophia Engman
  Address:432 Valence Avenue
  Dagenham
  Post Code:RM8-3QL
  City:London
  Country:United Kingdom
  +447506666482

  råkade ut för henne med.. pratar med posten just nu om dem kan stoppa paketet.

 87. +2347043710007 Sophia Engman ?
  Nigeria

  Forwardar post på addresser som denne ”man” inte ens har bott på till andra länder, tex nigeria…

 88. Jag blev drabbat 12/8/2014 av >> >> >

  Hon ville köpa laptop.. Hon skulle överaföra pennan från bank of England
  Jag fick varken nåt pengar

  >> >> >> Namn:Sandra Jensen
  >> >> >> Address:432 Valence Avenue
  >> >> >> Dagenham.
  >> >> >> Post Code:RM8-3QL
  >> >> >> City:London
  >> >> >> Country:United Kingdom
  >> >> >> +447506666482
  >> >> >>

 89. Varning för Jennifer Claudia:
  Vänligen kontrollera din spam och skräppost e-post, för meddelandet
  från Bank of England fick jag ett meddelande från Bank of England i
  min skräppost låda ……Jag har gjort betalningen via min Bank of
  England, så här är namn och adress du skickar ipad i London nedan,

  Namn:Jennifer Claudia
  Address:108 Draper Close
  Grays Essex.
  Post Code:RM20-4BJ
  City:London
  Country:United Kingdom
  +447506666482

  Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
  skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
  International eller EMS International Express), då efter att du mailar
  försändelsen nummer Bank of England, så att banken kan överföra pengar till
  ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
  International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
  Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
  för snabb och säker leverans ………

  Men som tur var hann jag aldrig skicka iväg den elektroniska prylen.

 90. Namn:Jennifer Claudia
  Address:108 Draper Close
  Grays Essex.
  Post Code:RM20-4BJ
  City:London
  Country:United Kingdom

  en skojare till….samma metod som beskriven ovan

  jag lämnade aldrig några kontouppgifter eller skickade iväg något
  men gör gärna en polisnmälan till londonpolisen om någon vet hur man går tillväga…..

  • En svensktalande ”engelsk” tjej som inte bor i Sverige men pratar svenska, men ändå bor i London, gjorde mig misstänksam. När hon var för ”på” blev jag ännu mer misstäksam. Googlade hennes namn och hamnade här :).
   Tack för sidan. Ni räddade tusenlappar och en fin laptop.

   Skrev tillbaka att hon kunde hämta den gratis eftersom jag gillar henne så mycket. Inget svar haha.

   Namn:Jennifer Claudia
   Address:108 Draper Close
   Grays Essex.
   Post Code:RM20-4BJ
   City:London
   Country:United Kingdom

 91. Behöver du redo för en nystart för dina projekt?
  Slutföra alla dina projekt eller ens för att starta en ny aktivitet såg krisen för närvarande för landet.
  Jag är Ms Melanie Péneau, en individ som lån bidrag och jag lagt till ditt förfogande av finansiering alltifrån 90.000 SEK till 5.000.000 SEK till alla människor i nöd.
  Min ränta är 3% med ett tillstånd mycket lämpliga och tillförlitliga, så om du är intresserad kontakta mig och bekräfta mig mängden lån du vill låna.

  Mail: melanie.peneau@hotmail.com

  • Du Melanie du kan gå och suga en bra kuk istället för att lura människor här i Sverige, jävla svin, om jag bara skulle veta vem du är skulle jag slå skiten ur dig. För eller senare kommer man få reda på vem du är kom i håg det. Använd din översättning på google igen jävla idiot.

 92. Nu har jag fått reda på var personen bor, och vad han heter det står Namnet Direk Hizmet han bor i UNITED STATES NEWPORT BEACH IP- ADRESSEN ÄR 72.20.18.247 HAN HAR NÅN SIDA SOM HETER http://direkhizmet.com/index.html kolla in det, han lurade mig för min dator, jag svär att jag kommer att hitta idioten. Han bara tar tjej namn så att folk tror att det är en tjej, men det är en man som står bakom det och jag tror att han är turkisk eller arab nånting sådant är han.

 93. Men om ni skriver in IP adressen som jag skriver här uppe 72.2018247 på facebook så får ni fram det här namnet Karabo Moche

 94. Hej fick en mail som svar på min blocketannons om en laptop. Från en rebecca jensson i london.
  Fick sen detta mail om hennes ”betalning” :

  Vänligen kontrollera din spam och skräppost e-post, för meddelandet
  från Bank of England fick jag ett meddelande från Bank of England i
  min skräppost låda ……Jag har gjort betalningen via min Bank of
  England, så här är namn och adress du skickar dator i London nedan,

  Namn:Rebecca Jensen
  Address:37,Defiance Walk
  Post Code:SE18-5QL
  City:London
  Country:United Kingdom
  +447506666482

  Allt du behöver göra nu är att du ska gå till närmaste postkontor och
  skicka paketet till min adress ovan idag via (Registered Mail
  International eller EMS International Express), då efter att du mailar
  försändelsen nummer Bank of England, så att banken kan överföra pengar till
  ditt konto idag liksom ….. Snälla använd inte (Postpaket Utrikes
  International) eftersom det kommer vara mycket långsam att leverera,
  Only (Registered Mail International eller EMS International Express)
  för snabb och säker leverans ………
  __________________
  .. Såg att en annan hade fått exakt samma mail fast från en sandra jensen. Så har inte skickat min laptop. Tack

 95. En viss susan lambert från London ville köpa min samsung galaxy s4 som jag har ute på blocket, hon skriver exakt som hon gjort för många andra här….. kände på mig att det va nåt lurt!!!! Tack ! Hade dock aldrig skickat den innan jag fått pengarna på kontot men hann skicka kontonummer.

  • Frågade ”henne” om hon verkligen ville köpa min telefon som var låst till tele 2? Och jag ifrågasatte om det gick att använda den där? Men inget svar mer än att jag skulle skicka kan kontouppgifter

 96. Den här idioten byter e mail hela tiden för att lura människor theresaphilipsson20012001@gmail.com här är den nya adressen och namnet står Theresa Philipsson det är en kille från Amerika som står bakom allt det här.

 97. Jag råkade ut för denna person i dag:
  Hon kallar sig nu: Jennifer Brenda!

  Namn:Lola Ojo
  Address:2,ChristChurch Green,
  Wembley
  City:London
  Post Code:HA0-4DP
  Country:United Kingdom

  Skickar inget naturligtvis 🙂

 98. ”Jennifer Brenda” har precis lurat min sambo, vi skickade en datorn till England i fredags och insåg på lördagen att det var troligtvis bedrägeri. Adressen är 108 Draper Close som nämnt här innan. Eftersom vi redan skickat paketet går det inte att stoppa försändelsen enligt postnord. Paket som skickas till UK tillhör mottagaren inte avsändaren så fort de landat i Storbritannien.

  Betalningen skulle ske via paypal, dock fick vi ett mail från dem att det fanns en minimum betalgräns mellan internationella konton på 10 000. Eftersom datorn kostade 6000 skulle det då dras 10 000 från Jennifer Brendas konto och vi skulle skicka 4000 med western union tillbaka till Jennifer. Dock uppgav hon en adress i Nigeria för betalningen, eftersom ”en man vill sälja en trästaty till mig där och samlar pengarna via western union”.

  Pengarna är ju inget issue, men paketet är ju ivägskickat och lär inte gå att stoppa. Så se upp för de där mailen om extra betalning för de såg exakt ut som paypal service, tipset var konstig formulering på engelska.

  Adressen var jenniferbrenda3@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s